vineri, 10 noiembrie 2017

Muzeul Olteniei din Craiova se reinventează

Anul trecut, la Muzeul Olteniei din Craiova s-au demarat lucrările de renovare ale spațiilor expoziționale. Cu această ocazie, s-au deschis noi expoziții permanente, în care vizitatorii pot descoperi istoria Olteniei din perioada Antichității și Evului Mediu. În aceste expoziții, vizitatorii pot vedea piese rare, de tezaur, cum ar fi de exemplu craniul uman descoperit la Peștera Muierii, care este al treilea ca vechime din Europa. 




Cu aceste noi expoziții deschise, aparate de audio ghid furnizate de către Amro Electronic Grup muzeului vor fi extreme de utile. Ridicând experiența vizitării muzeului la un alt nivel, cu explicații de specialitate înregistrate și apoi redate în căști, aparate audioghid contribuie la procesul de modernizare al acestui muzeu formidabil. 
  

Dedicarea personalului pentru a realiza toate aceste proeicte, atât pentru oraș, cât și pentru turiștii străini este ingredientul care a făcut posibilă această experiență pentru vizitatori.


Amro Electronic Grup este alături de instituțiile de cultură din România, prin echipamente și soluții tehnice menite să contribuie la succesul și reușita acestora. Pentru cei care caută sisteme de ghidaj audio performante, la prețuri foarte accesibile, suntem aici!