vineri, 8 ianuarie 2016

9 avantaje deosebite ale utilizarii Playerul-ului audioghid HAPPYGuide






Selecteaza limba. Alege sala (orasul). Alege exponatul/ obiectul. Incepe ascultarea!

Imaginati-va ca sunteti un turist si accesati rapid informatiile Playerul-ului audioghid HAPPYGuide. De la tastatura, accesand manual audiobook-ul in mai multe limbi, la infrarosu captand semi-automat semnalul pentru explicatii, prin semnal RF – avertizand apropierea unei opere de arta cand mergi pe jos intr-un oras -, sau automat prin GPS, semnalul ajungand la tine cand te apropii de un punct de interes.

Bine ati venit in “creierul” unui audio ghid multi-language, care poate fi utilizat virtual oriunde! Fie intr-un tur cultural al orasului, un tur al muzeelor, bisericilor, galeriilor de arta in interior, fie in spatii deschise. Si cum sa nu ne incante tehnologia si utilitatea unui astfel de sistem audio ghid virtual, personal, care te captiveaza cu informatii audio in limba dorita, in ritmul propriu, ori de cate ori doresti?

Si-apoi, povestea continua cu o lista lunga de alte avantaje incantatoare pentru vizitator, dar si pentru cel ce investeste in astfel de solutii audioghid si traducere simultana, cu o tehnologie avansata fata de audioghidurile traditionale.




Avantaje deosebite:

1. Inlatura bariera lingvistica pentru turistii straini;
2. Atrage noi clienti, dezvoltand noi piete;
3. Creste numarul de vizitatori aducand rezultate bune in infrastructura tehnica.
4. Evidentiaza brandul dvs. prin crearea de tururi importante, culturale sau de business.
5. Indeplineste misiunea si obiectivele dvs.
6. Asigura o calitate superioara pentru o experienta turistica importanta.
7. Optimizeaza fluxul vizitatorilor.
8. Creste satisfactia noilor vizitatori, acestia repetand experienta.
9. Asigura accesibilitatea spre astfel de actiuni turistice pentru persoane care au deficiente de vedere sau de auz.

 

Avantajele tehnice, solutii audioghid virtual in muzee, tururi de oras ori vizite culturale:


· Design modern, cu o interfata prietenoasa;

· Auditie excelenta 

· Fiabilitate si rezistenta sporite
· Sistem antifurt (optional)
· Iesire audio pentru vorbitor sau casca
· Capacitate de inmagazinare informatii pana la 16 ore de inregistrare 
· Card SD detasabil de 256 Mb, putandu-se face upgrade 
· Posibilitate de integrare GPS (pentru orase)
· Mesaje inregistrate criptat
· Statistici detaliate ascultare (folosirea aparatului)
· Functionare cu acumulatori

Daca folositi un card SD detasabil, in primul rand aveti posibilitatea sa faceti upgrade sau sa pregatiti carduri SD noi chiar si atunci cand audioghidurile sunt in uz. In al doilea rand, se pot oferi pentru utilizare unor expozitii temporare, iar in al treilea rand, se pot imprumuta temporar unei institutii, care pot pregati propriile carduri SD – fara a fi nevoie de a cumpara noi ghiduri audio, inserarea textului se poate face doar cu un PC si un aparat standard de inregistrare card.

Software-ul, oferit pentru cardul SD, va da posibilitatea sa administrati fisierele mp3, setarile de operare pentru ghidul audio: cu transmitator IR, transmitator RF, sau cu antena GPS; sau: singur, intr-un grup sau utilizare mixta sau setari pentru ascultare automata sau prin apasarea butonului Play si ultima setare – daca doriti sau nu sa inregistrati statisticile audio ghidului.

In plus, Playerul audioghid Happy Guide are aplicatii speciale ce au fost dezvoltate pentru a permite utilizarea ghidului audio de catre persoanele nevazatoare, cu deficiente de vedere sau pentru persoanele aflate in imposibilitatea de a utiliza mainile.

In concluzie, sistemul audio Happy Guide este parte a unei tehnologii de ultima generatie poate fi utilizat in toate situatiile, chiar in traseele mai complexe, iar cel mai recent dintre clientii nostri – Muzeul de Minerologie Baia Mare -, cunoaste deja avantajele ghidurilor audio. 

Cei mai recenti clienti: INFO Centrul Timisoara – Timisoara; Muzeul Literaturii Romane – Bucuresti; Muzeul de Carte Veche –Tg. Mures. Vedeti lista completa aici, iar pentru cerere de oferta, contactati-ne la telefon 0749 190 532 sau email: office@amro.ro