marți, 20 octombrie 2015

Amro Grup a furnizat sisteme audioghid pentru proiectul "Circuitul Bisericilor de Lemn din Transilvania de Nord"



Amro Grup a livrat, de curand, peste 160 de aparate audio portabile catre unul dintre cele mai recente proiecte ale Consiliului Judetean Maramures. Proiectul „Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord” face parte din programul ce vizeaza 16 biserici de lemn localizate in diferite zone ale Maramuresului, iar acestea fac parte din categoria monumentelor istorice – din lista intocmita de Ministerului Cultelor, sapte dintre ele fiind monumente UNESCO.

Amro Grup a furnizat sisteme audioghid pentru proiectul "Circuitul Bisericilor de Lemn din Transilvania de Nord"

In urma acestei achizitii, turistii vor beneficia de o informare utila si mult mai usoara. Dispozitivele audio pot stoca un volum mare de informatii, in 10 limbi, sunt usor de utilizat avand un design placut, similar telefoanelor mobile. Totodata, sistemul de ghidare pentru turisti este dotat cu un ecran mare si are o interfata prietenoasa cu utilizatorul, iar ascultarea se poate face de la difuzorul incorporat sau prin casti. Ghidurile audio ruleaza simultan sunete, imagini si text, permit controlul nivelului sonor si informatiile pot fi reascultate oricand de catre turist.

Proiectul bisericilor de lemn din Maramures va spori vizibilitatea monumentelor istorice din tara noastra, va informa si va promova circuitul turistic.

AMRO Grup este un importator de solutii audioghid si traducere simultana: sistem audio muzee audioghid, ghiduri audio, happyguide, tourguide, sistem ghidaj museu, sisteme ghidare turisti. Oferte si comenzi pe vanzari@amro.ro, telefon 0745-097.264, www.amro.ro