miercuri, 8 februarie 2017

Sistem de traducere simultana pentru Scoala Agenţilor de Penitenciare, Tîrgu Ocna!

Scoala Nationala de Pregatire a Agentilor de Penitenciare Tirgu Ocna a ales AMRO Grup pentru a-i furniza echipamente de traducere simultana (tourguide).

Institutie dinamica si cu multe activitati, aceasta investeste in tehnologie atat pentru pregatirea noilor agenti cat si pentru activitatile de comunicare.
Sisteme audio amplificare cu casti

Pentru ca institutia are o activitate complexa, tehnicienii Amro au proiectat solutii audio atat pentru activitatile fixe cat si pentru cele mobile.

Sistemul de amplificare audio cu casti, fix, este configurat pentru intalnirile fixe, din salile de curs sau de cele de media. Astfel, emitatorul fix are cateva functii extra, cum ar fi difuzarea de muzica de ambient sau alt continut audio.

 Pentru vizitele in scoala si alte activitati mobile, sistemul este compus din emitatoare mobile, purtate de profesori sau reprezentatii institutiei. In ambele cazuri, participantii fie elevi, fie vizitatori, receptioneaza direct in casti informatiile transmise. Sistemul de traducere simultana este util deoarece conecteaza vorbitorul direct cu audienta sa. Astfel, exista o mai mare deschidere catre receptarea informatiilor transmise si catre acumularea lor.

Emitator cu lavaliera: 89 Euro/buc
Receptor cu casti: 68 Euro/buc

Mai multe preturi pe magazinul online.