vineri, 8 februarie 2013

Audioguide – variante



AMRO Grup ofera mai multe variante de sisteme audio pentru muzee si ghizi: varianta standard, manual sau infrarosu, varianta de functionare radio si varianta de functionare GPS.

In varianta standard, modul manual, vizitatorul isi selecteaza de pe ecran optiunea, pentru modul infrarosu informatia se deruleaza automat la intrarea intr-o incapare sau apropierea de o anumita zona. De exemplu, la intrarea in Sala Tronului turistul nu mai este nevoit sa faca selectia tastand si alegand de pe ecran Sala Tronul, prin intermediul receptorului wireless hot-spot, aceasta va rula automat.

Varianta infrarosu presupune existenta unui receptor hot-spot in apropierea fiecarui exponat in parte si a receptorilor pentru utilizatori (audioguide varianta multifunctionala).

Varianta prin transmisie radio este compusa din - emitator IR hot spot, pentru fiecare obiect si receptor multifunctional pentru utilizator (telecomanda propriu-zisa)

In varianta ultima echipamentul functioneaza practic ca un sistem de navigare GPS deoarece are integrat un astfel de senzor GPS.